ETEM Logo
ETEM Logo
Zatvori

Etem Grupa

Kompanija ETEM, osnovana 1971 godine, je lider u oblasti arhitektonskih I industrijskih profila i nalazi se među najuspešnijim kompanija u Jugoistočnoj Evropi.

Etem je prva kompanija, koja je u potpunosti integrisala proces projektovanja I proizvodnje arhitektonskih sistema I aluminijumskih profila za industrijsku primenu, u Grčkoj.

MEĐUNARODNA DELATNOST

ETEM, osnovan 1971. godine, je lider u oblasti industrijskih profila i nalazi se među najuspešnijim kompanijama u Jugoistočnoj Evropi. Etem je prva kompanija, koja je u potpunosti integrisala proces projektovanja I proizvodnje arhitektonskih sistema I aluminijumskih profila za industrijsku primenu, u Grčkoj.

Sa svojim proizvodnim pogonom u Bugarskoj i godišnjim kapacitetom koji prelazi 35 000 tona godišnje, ETEM garantuje stalnu, pravovremenu, efektivnu isporuku svim svojim kupcima.

PROČITAJTE VIŠE

ISTORIJA

Kompanija je osnovana 1971. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO).

PROČITAJTE VIŠE

KORPORATIVNA ODGOVORNOST

Rad i razvoj ETEM Grupa zasnovan je na konceptu korporativne odgovornosti.

Za nas, korporativna odgovornost je fokusirana na aktivnosti koje su direktno vezane za životnu sredinu, naše društvo,  zdravlje i sigurnost naših ljudi na radnom mestu.

PROČITAJTE VIŠE

KARIJERA

Sve veća komercijalna aktivnost naše kompanije, u kombinaciji sa svetskom ekspanzijom i tehnološkim inovacijama, podrazumeva potrebu i želju za regrutovanjem novih I talentovanih profesionalaca.

PROČITAJTE VIŠE